Υπηρεσίες για Ξενοδοχειακές Μονάδες – Καταλύματα

E-mail

ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΝΑΓΚΩΝ ΠΕΛΑΤΗ & ΕΡΓΟΥ

Η Tsigenis Woodcraft, Tsigenis woodcraft αντιμετωπίζει κάθε υποψήφιο πελάτη με την μοναδικότητα που αρμόζει σε αυτόν και στο έργο του. Ακούει και σέβεται τις ιδέες και τους στόχους του επιχειρηματία και των συνεργατών του και καταγράφει τις πραγματικές ανάγκες των χώρων, προτείνοντας τις ιδιαίτερες λύσεις που αρμόζουν σε κάθε custom ειδική κατασκευή ξύλου.ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΡΓΟΥ

Σε άμεση συνεργασία με τους αρχιτέκτονες, μελετητές ή διακοσμητές του ξενοδοχείου, η τεχνική ομάδα της Tsigenis Woodcraft, βοηθά ουσιαστικά στην εφαρμογή της υπάρχουσας μελέτης.
Έχοντας ως κύρια χαρακτηριστικά την εμπειρία, την τεχνογνωσία και την εφευρετικότητα καθώς επίσης και την άριστη γνώση των υλικών και της αγοράς, το προσωπικό της εταιρείας με την προσωπική επίβλεψη του Κώστα Τσιγκένη, συνεργάζεται και προτείνει τις καλύτερες αισθητικά, κατασκευαστικά και οικονομικά λύσεις για το έργο.
Φυσικά σε περίπτωση που ένα ξενοδοχειακό έργο δεν υπάρχει σχεδιασμός των ξύλινων κατασκευών, το έμπειρο σχεδιαστικό τμήμα της εταιρείας, αναλύει όλα τα δεδομένα και φτάνει στην μοναδική πρόταση που ενδιαφέρει τον επιχειρηματία.ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΩΜΑΤΙΟΥ «ΠΙΛΟΤΟΥ»

Ό ταν τα σχέδια ωριμάσουν και ολοκληρωθούν, η Tsigenis woodcraft, με επιθυμία του επιχειρηματία, μπορεί να κατασκευάσει ένα πραγματικό και ολοκληρωμένο δωμάτιο, στις εγκαταστάσεις της ή στο ξενοδοχείο. Το δωμάτιο αυτό θα αποτελέσει τον «πιλότο» ώστε να φτιαχτούν και τα υπόλοιπα δωμάτια.
Είτε για 10 είτε για 510 δωμάτια, η εταιρεία μας μπορεί να κατασκευάσει δωμάτιο «πιλότο» που αποτελεί το καλύτερο δείγμα της δουλειάς μας αλλά και το εργαλείο για την τελειοποίηση κάθε έργου.ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ– ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ - ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Τ ο κατασκευαστικό τμήμα της Tsigenis woodcraft με έμπειρους τεχνίτες, εφαρμόζοντας τα σχέδια και τις μελέτες, κατασκευάζει με ακρίβεια και άριστα υλικά κάθε ειδική εφαρμογή ξύλου, δωμάτιο ή έπιπλο μέσα στο συμφωνημένο χρονοδιάγραμμα και κυρίως εντός των πιεστικών χρόνων που κάθε τουριστική σεζόν επιβάλει.
Τα εξειδικευμένα συνεργεία της εταιρείας, θα μεταφέρουν με ασφάλεια και θα τοποθετήσουν όλα τα τμήματα του έργου.
Αφού οι εκκρεμότητες δεν μας αρέσουν, θεωρούμε ότι η δουλειά μας δεν θα έχει τελειώσει πρωτού ελέγξουμε την άριστη εφαρμογή των κατασκευών που τοποθετήσαμε και ολοκληρώσουμε όλες εκείνες τις λεπτομέρειες που θα αναδείξουν το έργο στην εντέλεια, ώστε να παραδοθεί στον επιχειρηματία.